\

Grutte Pier

Logo Grutte Pier
Grutte Pier Lentebier

Grutte Pier Brouwerij

Grutte Pier brouwerij is ontstaan in Leeuwarden, de brouwerij werd besproken in een speciaal bier café in de binnenstad van Leeuwarden. Met hun ruime aanbod van speciaal bier werd men al snel een gevestigde orde binnen de speciaal bier. Zoals men dat zegt met eigen woorden had men een goede neus voor geur, kleur en smaak! Maar vooral ook het lef van ondernemerschap brengt men tot waar men nu staat. Met een StiBon opleiding in de zak en het bier in het fust werd men als snel mede dankzij de naam een grote held in de speciaal bier. Proef de speciaal bier van Grutte Pier bij Fryske Kadoos.

Koop Grutte Pier bier bij Fryske Kadoos:

  • Snelle levering

  • Diverse soorten speciaal bier, direct uit voorraad

  • 20 + smaken en soorten speciaal bier

  • Kan direct als kadoo verpakt worden, zonder extra kosten

  • Met persoonlijke boodschap voor ontvanger

Grutte Pier Bier lekker bij eten

Speciaal bier Grutte Pier

Met de dubbel van Grutte Pier heb je een bier te pakken die mee kan met de A-merken onder het bier. Merken als Heineken, Amstel, Grolsch en ga maar door doet de dubbel van Grutte Pier niets onder. Grutte Pier dubbel moet al lang zijn afgestreept zijn op de echte speciaal bier proever. De diverse bieren die Grutte Pier in zijn assortiment heeft zijn:

Vast in het assortiment: Wisselend in assortiment:

Naast de dubbel heeft men sinds kort ook het Lentebier uitgebracht gebaseerd op de dochter van Grutte Pier; Wobbel. Zij vertegenwoordigd de Lente en daarmee ook een seizoensbier. Met een lekker zuurtje is de Lentebier heerlijk onder een warme zomer zon. Fryske kadoos heeft deze lentebier nog op voorraad staan. Daarvoor geldt dan ook, zo lang de voorraad strekt!

De Grutte Pier witbier is een bier gemaakt van een volledig streek product gemaakt namelijk tarwe. De tarwe komt uit de landerijen van Friesland, heerlijke gele wijden waar de regen, zon en wind doorheen zijn gegaan. Een heerlijk fris biertje voor op het terras met een zonnetje boven je hoofd.

De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 569 reviews.