\

Fries Snoep

Fries Snoepgoed

Fries Snoepgoed

Fries snoep van Fryske Kadoos is heerlijk om eens iemand mee te trakteren. Of je nu kiest voor Friese hertsjes, kninekeutels (konijnenkeutels) of Fries pepermunt. Al het snoep en hartigheid is allemaal in een Friese verpakking gestopt met leuke teksten en afbeeldingen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Fierljepstokken. Fierljeppen is een sport waarbij je met een lange stok over een sloot heen springt. In Friesland lagen de stokken soms voor het oprapen als men door de weilanden heen van het ene dorp naar het andere Friese dorp moest. Deze Friese snoep stokken hebben een salmiak/drop smaak en zijn natuurlijk heerlijk om mee te nemen naar een wedstrijd Fierljeppen te gaan kijken. Bekijk online voor ons aanbod in Fries snoep.

Het lekkerste Friese snoep koop je bij Fryske Kadoos.

Natuurlijk hebben wij nog meer van dat leuke Friese snoep online staan, wat dachten jullie van de heerlijke keatsballen van pepermunt. Als jij naar het buitenland gaat in de auto is het heerlijk trakteren voor je kinderen op deze Friese snoepjes. En natuurlijk neem je dan ook weer een stukje Fryslân mee. De Friese keatsballen zijn natuurlijk ook heerlijk voor op de tribune bij de Friese PC in Franeker. Ben jij een keats fan en wil je graag genieten met de PC! Neem dan in ieder dit Friese snoep mee.

Lees verder…

Salmiak en drop stokken!

Bestel hier je lekkere Fierljepstokken met slamiak/drop smaak bij Fryske kadoos. De online shop voor jouw Friese kadoos. Wij pakken pakketten voor u in als u het laat weten bij het afrekenen. Koop nu deze stokken er zitten 5 in een doosje. Heerlijk voor een verwennerij met je kleinkinderen of gewoon helemaal voor jezelf. Wacht niet langer en bestel ze hier.

Andere soorten snoepgoed van Fryske Kadoos

Fryske Hertjes

Hald dy de bekjes...

  • Blik: Hâld dy de bekjes – Winegums

     6.95 incl. BTW

Keatsballen

Snoepgoed Friesland

Heerlijk fries snoep

Het friese snoep dat we verkopen heeft allemaal met Friesland te maken, zoals onder ander Friese Hertjes, Friese keatsballen, Fierljepstokken, Blik: Hald dy de bekjes en noem maar op. Met deze prachtige omvattende teksten in het Fries en de snoepjes heb je altijd een kado dat past op een feestje. Heerlijk ook om te trakteren of zelf te nuttigen. Ook de friese stroopwafels in blik, is te krijgen bij diverse van onze Fryske Kadoos geschenkpakketten. Heerlijk toch om verwend te worden of iemand in het Friese zonnetje te zetten. Want neem van mij aan dat iedereen zo’n Frysk kadoo graag wil hebben.

Fries snoep in onze kado pakketten

In kado verpakkingen die we maken komt vaak van de klant de vraag of er fries snoep bij het pakket in kan. Wij zorgen er voor dat de wens van de klant wordt uitgevoerd en maken de pakketten op maat voor u. Dan hebben we een geheel op elkaar aangepast pakket dat een waardig pakket is geworden om te geven. Natuurlijk houden we rekening met onze artikelen en geven we bij de artikelen ook aan wat de inhoud van het product heeft. Dit om u geen ziekenhuis bezoek te laten maken in verband met eventuele allergieën. Want ook bij ons staat u gezondheid op nummer 1.

Lees verder…

Oh,Fryske Kadoos heeft echt het leukste snoep van Friesland. Kijk alleen al naar die vrolijke Friese verpakkingen!

Snoepgoed

Fries snoep kopen

Snoepgoed is een verzamelnaam voor zoetwaren, snoep, suikergoed of zoetwaren, oftewel lekkernijen die gebaseerd zijn op het hoofdonderdeel suiker. De hoeveelheid en de grote bepaalt de smaak van het fries snoep. Wordt het erg zoet, veel suikers, wil al vaak zeggen dat het een vrij fors snoepje is met de ingrediënten waarvan het gemaakt is.

Het recept bepaald in hoofdzaken de smaak van het fries snoep. Snoep wordt gemaakt van water en witte suiker. Hoe minder water des te sterker je de suiker proeft. Door hier bestandsdelen aan toe te voegen zoals gelatine of room bepaal je ook de hardheid van het snoep.

Ook wordt er tegenwoordig rekening gehouden met de diversiteit van de mensen. Een aantal mensen mogen om geloofsovertuiging geen gelatine eten. Dus wordt het snoepgoed met gelatine vervangen door een bijengewas of een ander ingrediënt om dan toch bij de smaak van het snoepje te komen. Voor diabetici zijn er snoepjes die zonder suiker zijn gemaakt om hun toch te laten genieten van al het lekkers wat er is. Bij ons fries snoep wordt zowel op de verpakking en zoveel mogelijk op de website geattendeerd op de grondstoffen waar het snoep van gemaakt is. Dit om u niet voor verrassingen te laten staan, maar vooral om  iedereen te laten genieten van ons friese snoep.

Bestel vandaag nog je fries snoep

Dus voor het lekkerste zoete snoep en chocolade zit u bij Fryske kadoos altijd zoet! Bestel vandaag je friese snoep en in de meeste gevallen heb je het dan morgen al in huis. Wij hebben vele soorten fries snoep op voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Ook voor friese kado pakketten met fries snoep bestel je bij ons.

Product is aan je winklwagen toegevoegd:

De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 569 reviews.