\

Friese Kerstballen

Kerstballen uit Friesland!

Kerstbal Fryslân - Kerstbal Friesland

Kerstballen Duo Pack Friesland - Fryslân

Pompeblêd Friesland - Fryslân

  • Friese Kerstbal Pompebléd

     13.99 incl. BTW

De Friese kerstballen zijn sinds kort weer verkrijgbaar, snel online en veilig bij Fryske Kadoos. De prachtige, van glas gemaakte, kerstballen zijn in pompeblêd en Friese vlag bal te verkrijgen.

In duo pack kosten ze momenteel € 21,95 en los zijn ze verkrijgbaar voor € 12,95.

De gezelligste tijd van het jaar geef jij nog meer Friese allure met deze kerstballen. Hang ze in jouw uit de Friese wouden gekozen kerstboom. Meer glans met deze prachtige Friese kerstballen.

Laat het kerstfeest dan maar beginnen. De gezelligheid van je familie. Jij maakt je kerstavond of Friese kerstdagen extra gezellig met onze Friese streekproducten. Neem bijvoorbeeld de heerlijke Friese diverse biologische kazen van buurvrouw Durkje. Peper, basilicum, knoflook welk kruid dan ook maar buurvrouw Durkje weet er raad mee. De oude Friese kaas is heerlijk te combineren met Wartenster biermosterd, heerlijk dipje voor bij de kaas.

Tevens heeft ze heerlijke Friese biologische chocolade melk. Heerlijk even op de inductiekookplaat of op het gasstel opwarmen en ondertussen klopt je man de slagroom. Met de koude Friese winters voor de deur wil je de kans op deze combi niet missen.

Turf gerookte droge worst is weer zo’n Fries streekproduct dat je niet mag missen. Je borrelplank is dan al aardig gevuld.

Gelukkig heeft je werkgever ook dit jaar aan je gedacht met een heerlijk kerstpakket. De rode wijn (merlot of chardonnay) is voorzien van een custom made etiket waar groot het logo van je bedrijf op staat en de tekst Noflike krystdagen en bedankt voor je inzet in deze moeilijke tijden. Het genieten kan nu echt beginnen met deze heerlijke rode merlot.

Terwijl je zit te genieten van al deze heerlijke Friese streekproducten merkt je schoonfamilie op dat je prachtige Friese kerstballen in de boom hebt hangen en dat je daar wel zo trots als een Fries op mag zijn. Glunderend vertel jij dat je de Friese kerstbal en Fries pompeblêd bij die leuke online winkel hebt gekocht. Schoonmoeder, een echte Friezin is wel jaloers op jouw Friese kerstballen.

Koop deze mooie Friese Kerstballen, snel en veilig zo lang ze voorradig zijn, op www.fryskekadoos.nl , jouw Friese online kerstballen webshop!

Noflike Krystdagen

Product is aan je winklwagen toegevoegd:

De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 567 reviews.