\

Friese relatie geschenken

Friese relatie geschenk

Friese relatie geschenken

Je wil een Fries relatie geschenk kado doen aan een bedrijfsrelatie? Dat kan altijd bij ons. We maken zelfs pakketten speciaal voor uw relatie. Laat hem naar huis gaan met heerlijk Friese streek producten  kado of toch die souvenir waarmee je hem Friesland wilt laten ontdekken. Wij kunnen u hierbij helpen en voorzien in adviezen om toch uw klant met een Fries gevoel weer richting huis te laten gaan. Wil je een persoonlijk op maat pakket gemaakt hebben door ons. Neem contact op met ons. Dagelijks zijn wij te bereiken op diverse manieren en kanalen. Want een Fries cadeau begint bij Fryske kadoos.

Gaat u op reis naar familie in Nederland en weet u niet wat voor Fries kado u mee moet nemen om goed binnen te komen? Denk dan ook eens aan een Fries relatie geschenk. Wij hebben diverse cadeau pakketten om heerlijk van te genieten of sportief mee voor de dag te komen.

Lees verder…

Allerhande út Fryslân

Allerhande Út FryslânAllerhande út Fryslân is een geweldig pakket om je relatie, vriend of kennis in aanmerking te laten komen met Friesland. Wat dacht u van de heerlijke Fryske dûmkes met een heerlijke nasmaak van anijs. Of leer hem het Fries volkslied. Onderzetters met Fryske spreuk. Zodat hij straks zijn zegje heeft in Friesland. Kortom een heerlijk pakket voor elke relatie van u.

Diverse geschenken

Frysk Zomerpakket

Ontbijt pakket

  • Fries ontbijtpakket groot

     33.95 incl. BTW

Butter, Brea en Griene Tsiis...

Skûtsje 38 cm
Keatsen, Fjierljeppen, Skûtsjesilen zijn al 3 grote traditionele sporten in Friesland. Die door de jaren heen in grote toernooien worden gehouden. Maar een echte traditie waarbij elk jaar in de wintermaanden de harten van menig mens harder zal gaan kloppen is natuurlijk: De elfstedentocht! De tocht der tochten.
De diverse sporten die Friesland rijk is. Laat het nou zo zijn dat wij bij deze sporten een prachtig geschenk pakket hebben bedacht. Zo ga je naar het Fjierleppen met een prachtige Fryske zwembroek. Dan kun je eventueel de sprong nog eens proberen te wagen. Bij het Keatsen kun je eventueel mee helpen met de puntentelling via een telegraaf. Of zeil met je miniatuur skûtsje de race van die dag na. Kortom pracht pakketten met diversiteit ten top. Of verwen iemand anders met zo’n Fries kado.

Wat een super leuke souvenirs en dan ook nog te verkrijgen in kadoos. Super leuk deze website!

mevr. Zijlstra – Sassenheim

Waarom een relatie geschenk/pakket?

Geschenkpakket - bierpakket

Waarom mensen geschenkpakketten aan andere mensen weg geven? We gaan terug naar het woord geschenk. Wat houdt het woord geschenk nou in? Een geschenk wordt omschreven als, iets dat men iemand geven|geeft, meestal ter gelegenheid van een speciale gebeurtenis. Een speciale gebeurtenis. Is he tniet heel speciaal als u bedrijf wordt bezocht door mensen van een ander filiaal buiten de grenzen van onze provincie Friesland. Of zelfs vanuit Friesland.

Het is toch leuk en speciaal om mensen te zien glunderen van iets dat je weg geeft maar ook de ontvanger die wat krijgt. Een geschenk is dus gewoon kortom altijd leuk! Wie wil er nou niet als een Sinterklaas bekend staan en geschenken geven. Jammer, dat wij dat ook niet altijd kunnen doen met de vele souvenirs en speciaal bieren die hartstikke leuk zijn om weg te geven.

Wij hopen dat we voor de meeste mensen het geven van een Fries geschenkpakket een waar genoegen kan worden. Makelaars, Bedrijfsmanagers, vertegenwoordigers, ooms en tantes, pakes en beppes voor iedereen hebben we een ruim aanbod om een geschenk te kunnen geven. Dit voor een speciaal moment of gewoon om zo maar eens een geschenkpakket aan iemand te geven die jij waardeert.

Persoonlijke pakketten van Fryske Kadoos

Product is aan je winklwagen toegevoegd:

De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 539 reviews.