\

Friese sokken

Collectie Friesland sokken

Friese sokken zijn kledingstukken die we dagelijks dragen in schoenen, bij Fryske Kadoos hebben we diverse Friesland sokken. Sokken hebben een beschermende werking op je voeten. Doordat je voeten schuiven in je schoenen kun je zonder sokken blaren krijgen. Friesland sokken kunnen je helpen om geen blaren te krijgen en dus werken ter bescherming. Tevens geven sokken comfort aan je voeten doordat ze je voeten lekker warm houden. Friese vlag sokken hebben dus een dubbel functie voor je voeten. Beschermd en comfort ten aanzien van warmte.

Bij Fryske Kadoos verkopen we diverse sokken gebaseerd op Friesland. Van mooie design sokken tot Friese vlag sokken. In diverse maten verkrijgbaar. Zelfs voor de kleinsten onder ons hebben wij leuke sokken met de Friese vlag of geschreven Friesland er op. Voor iedereen is er wel een sok verkrijgbaar, denk dan bijvoorbeeld eens aan onze Oant Sjen sokken, Friesland sokken, I love Friesland sokken of Friesland tekst design sokken. Kortom voor jong en oud zijn er diverse sokken verkrijgbaar voor iedereen. Geniet van onze sokken aanbod en vergeet niet aan je voeten comfort te werken bij Fryske Kadoos.

Wil jij van die mooie design sokken van Fryske Kadoos!

Design sokken Fryske Kadoos
Prachtige designsokken bij Fryske Kadoos heb jij ze allemaal. Design sokken met I Love Friesland, Oant Sjen, Sûkerbôle of Landkaart. Maar wat dacht je van de sokken met de naam van de Provincie. Zeer grafisch onderlegt.

Heb jij ze allemaal al als echte Fries! De Friese sokken van Fryske Kadoos wil je altijd onder je spijkerbroek of je dagelijkse pak. Koop ze nu allemaal bij Fryske kadoos. Prachtig ontworpen sokken van een mooie kwaliteit. Zelfs voor jouw zit er wel één gewenst design er bij. Geniet volop van het comfort dat de Friesland sokken je kan aanbieden.

De diverse soorten sokken

Friesland zwarte sokken

 • Friesland sokken 3 paar- zwart

   6.95 incl. BTW

I love Friesland sokken

 • Design sokken: I love Friesland

   6.95 incl. BTW

Witte Friesland sokken

 • Fries vlagje op sokken wit – 3 paar

   6.95 incl. BTW

Friesland sokken

 • Sokken Friesland

   6.95 incl. BTW

Friese sokken zijn er te verkrijgen in diverse maten en designs. Wij van Fryske Kadoos proberen voor u de meeste Friese sokken aan te bieden.

Nieuwe Friesland sokken lijn
Product is aan je winklwagen toegevoegd:

De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 566 reviews.