\

Terschellinger Cranberries

Terschellinger Cranberries

Terschellinger Cranberries

Heerlijke Friese Terschellinger Cranberries producten hebben wij toegevoegd aan ons assortiment, waaronder bier, limoncello, jam, zeep, siroop, thee en overheerlijke fruitsapjes. De cranberries worden met de hand geplukt en met een natuurlijke verzorging verwerkt. Omdat de ecologische puur wilde cranberry geplukt wordt met de hand hebben ze een natuurlijke maatregel genomen om bemesting tegen te gaan. Zo blijft de wilde vrucht een heerlijk natuur product. Tevens heeft de Terschellinger cranberry een helende werking. De pure sap geeft je een goede welzijn en een beter gevoel. Even een opsomming van de pluspunten van de Terschellinger Cranberry:

 

  • Met de hand geplukt
  • Puur natuur
  • Bijzonder lekker
  • In veel van onze heerlijke producten verkrijgbaar
Indien voorradig kunt u altijd de wilde natuurlijke Terschellinger Cranberry bij Fryske Kadoos uit Drachten komen halen.

Cranberry Limoncello

Terschellinger LimoncelloBestel je Terschellinger Cranberry Limoncello hier bij Fryske Kadoos. Centraal liggend over de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe. Makkelijk op te halen en te betalen met pin. Limoncello gemaakt van de Terschellinger cranberry. Een fles bevat 700 ml en heeft een alcohol percentage van 30%.

Diverse Terschellinger Cranberry Producten

Thee met stukjes Cranberry

  • Cranberry Thee Brandaris

     3.25 incl. BTW

Biologische Cranberry Jam

Terschellinger Gin

Cranberry Thee Terschelling
 

Ambachtelijk streekproduct dat al jarenlang met de hand wordt geplukt. Nergens ter wereld wordt dit gedaan dan alleen op Terschelling. Dit maakt de Terschellinger Cranberry nog unieker dan dat het is. Want wie krijgt het nu zo voor elkaar dat hij op een eiland zit en daar zijn product vandaan over de wereld laat gaan. Het mooie is ook nog dat de producten bijna geheel biologisch zijn. Daarmee geeft de Cranberry je een goed gevoel.

Onderzoeken hebben nog niet gewezen op de heling bij het nuttigen van Cranberry. Een glas cranberrysap kan je een gevoel van welzijn en energie geven. Het is bewezen op gerenommeerde instituten dat het een positief effect geeft op je blaasfunctie.

Super lekker die ambachtelijke suikerbrood! Bedankt Fryske Kadoos.

Historie Terschellinger Cranberry

Plukken Cranberry

Historie van de Cranberry gaat ver voor onze tijd.

Product is aan je winklwagen toegevoegd:

De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 569 reviews.