\

Frysk slokje

Frysk slokje en Fûgeltsje

Frysk slokje

Het Frysk slokje is een heerlijke likeur dat gemaakt is van diverse kruiden van het Friese landschap. Het heeft een heerlijke zoete smaak wat bij veel van onze Friese klanten in goede aarde valt. Gebotteld tot een 14,9% alcohol is het een heerlijke zoete kruidenlikeur. Heerlijk om te geven en heerlijk om te krijgen natuurlijk. Bestel nu je Fryske kruidenlikeur in onze webshop.

Dit Frysk slokje is heerlijk om op te dienen als digestief na het eten. Het is mede er voor dat je spijsvertering beter op gang komt. Heb jij na het eten even zin om na te genieten met een Frysk slokje van Fryske Kadoos. Koop hem dan nu en wacht niet te lang.

Verwen jezelf!

Frysk SlokjeBestel je Fryske Slokje bij Fryske Kadoos en goed van dit heerlijke kruidenlikeur dat afgebotteld is op 14,9%. Een zoete likeur uit Friesland heerlijke traktatie voor jezelf of om iemand te bedanken als kadoo. Koop dit Friese likeurtje bij Fryske kadoos en geniet van dit zoete slokje. Fryske kadoos jouw webwinkel vol Friese streekproducten, zoals het Frysk slokje.

Heerlijke streek drankjes koop je bij Fryske kadoos

Suikerbrood Likorette

  • Friesche suikerbrood Likorette 0,2 l

     9.50 incl. BTW

Terschellinger Cranberries Limoncello

Amaretsje van Muoike Tetsje Likeur

Frysk Slokje + Fûgeltsje

Ambachtelijk Friese drankje vind je dus bij Fryske Kadoos. Met onder andere Amaretsje van Mouike Tetsje likeur. Een heerlijke zoete likeur ter nagedachtenis van Amaretsje.  En wacht dacht je van de plukkersborrel van Terschellinger Cranberries die geplukt zijn op de velden van Terschelling. Waar men ook een heerlijke Cranberry Limoncello van heeft uit gebracht.

Maar wat te denken van onze honing likeur. Een likeur met de smaak van honing volgens een uit overlevering verkregen recept. Getrokken op echte graanjenever. Geeft een volle en warme smaak. Bijzonder lekker!

Bonifatiusbitter ook te vinden in ons Allerhande relatiegeschenk pakket. Heidense friezen vermoorden in 750 na Christus de beroemde bisschop en missionaris Bonifatius. De Friese nederzetting aan de wadden stond in één klap op de Europese kaart. De hoge terp in de binnenstad en de bonifatiusbron met bedevaartskapel in Dokkum herinneren aan deze oergeschiedenis van de stad. Bitter is een gedistilleerde drank gemaakt van friese streekproducten volgens oud recept.

Een lekker likeurtje of borreltje van Fryske Kadoos doet me heerlijk ontspannen! Super lekker. 

De Stiekeme stoker

wine-glasses-1246240_1920

Een likeurtje, Friese Berenburg of Friese Jenever niets is te veel voor de Stiekeme stoker om een heerlijk Fries drankje te destilleren. Met zijn graanjenever is hij zo doorgeslagen dat de lekkerste Friese streekproducten qua likeurtjes als rijpe appelen van de boom vallen. Met onder andere likeuren met smaken als chocolade, honing en getrokken met amandelen is deze stiekeme stoker een vrij creatieve brouwer.

We hebben het nog niet eens gehad over de hardloper van De stiekeme stoker. Zijn ouderwets gebrouwen drankje uit meerdere soorten kruiden berenburg is een lekker alcoholisch drankje dat goed valt te mixen met cola. Maar hier in Friesland wordt er ook wel sinas gebruikt. Wil je het een beetje vreemd maar toch lekker hebben? Gebruik dan eens Rivella. Jawel Rivella Berenburg. De combinaties zijn ver te vinden met dit gebrouwen Berenburg. Of op zijn Fries Bearenburch. De echte Friese berenburg van de stiekeme stoker koop je bij Fryske Kadoos te Drachten.

Product is aan je winklwagen toegevoegd:

De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 569 reviews.