\

Veel gestelde vragen

c Alles uitvouwen C Alles invouwen

Geschenkpakket

Jazeker kunnen wij extra Fries sierlint mee geven zodat u nog een toevoeging kunt doen.

Jazeker, pakken wij voor u in. Wij hebben zelfs speciale dozen die er feestelijk uit zien. Tot op heden is dit kosteloos

Wij kunnen een extra doos meeleveren, maar we kunnen uw pakket niet in cellofaan folie aanleveren. Dit in verband met de verzending van het pakket.

Wij proberen zoveel mogelijk het pakket kant en klaar af te leveren. Het enige waar wij wel rekening mee moeten houden is glaswerk dat stuk kan gaan. In de feestdoos liggen de producten los in de doos. Maar wel ingewikkeld in bubbeltjesfolie.

Persoonlijke geschenken en kadoos zijn producten die voor uw op maat worden gemaakt. Hier zit minimaal een week levertijd op. Helaas zijn wij afhankelijk van productie van externen. En met de versheid van producten, want ook wij gaan voor de beste kwaliteit en ervaring voor u.

Kleding

Bent u niet tevreden over het Friese kledingstuk dat u heeft gekocht. U heeft altijd 14 dagen bedenktijd. Als het niet stuk is en ongedragen kunt u hem alleen in de originele Friese verpakking terugsturen. Heeft u de verpakking niet meer. Dan dient u contact met ons op te nemen. Retourzendingen zijn op eigen kosten. Zie ook bij retourzendingen, daar vind u de voorwaarden en de garanties die voor u gelden. Kijk voor alle details in de algemene voorwaarden.

Onze zwembroeken vallen klein. Het is daarom aan te raden om een maat groter aan te kopen. Is dit nog niet de juiste maat neem dan contact met ons op voor een eventuele oplossing. Kijk bij contact om ons een bericht te sturen.

De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 567 reviews.