\

Hunekop Monstershot

Koop Hûnekop Monstershot bij Fryske Kadoos.

Al een tijdje kunnen wij van Fryske Kadoos u het overheerlijke Hûnekop Monstershot leveren. Een heerlijk groene Friese likeur van de befaamde band uit Friesland de Hûnekop.

In monsterachtig, lekker, apart en pittig Fries drankje shot likeurtje dat enige smaak heeft van absint. Heerlijk om een feestje mee te starten!

Tik het lekker weg op het Veenhoop festival en kom jouw Hûnekop Likeur Monstershot op halen in Drachten bij Fryske Kadoos

De band Hûnekop is onder ander bekend geworden met nummers als: Jappie Kommando, De Herder en de Wetterhûn, de Klomp, Jild, Stront Stjonkt, Perston Palace en vele meer. De Hûnekop speelt in de stijl van Blues, country, rock en punk. Men deed inspiratie op in Australië waar Emiel Stoffers tijden een reis naar de muziek van Hank Williams  en de befaamde bekend Johnny Cash.

In 2010 won men in Friesland de award voor het grootste Pop talent en dat leverde geen windeieren op voor de heren. Diverse festivals deed men aan waaronder Aaipop en Fryske Cash Projekt. Bij deze festivals speelde de band nummers van Johnny Cash alleen dan niet in het Engels maar vertaald naar hun memme-taal in het Fries. In 2012 had de Hûnekop zo een groot succes dat men met 7 nummers in de Fryske Top 100 stond van Omrop Fryslân een pracht prestatie.

Zo werd in 2013 met de Friese band Strawelte een drie speciale optredens gegeven. Strawelte is een bekende punklegende in Friesland. Daarna werd de band uitgebreid met een elektrische gitaar. Hierna werd een dubbelalbum gepresenteerd getiteld Fiif jier Smoar (Vijf jaar Smoor). Hierop werd ook gelijk een tour ingezet waarbij een aantal concerten in Friesland werd gehouden maar ook daar buiten om zo meer bekendheid te krijgen. Laten we nu zelf ook zeggen dat de jongens van Hûnekop hier goed op ingespeeld hebben. Nu heeft men een merchandise opgezet waaronder ook de Hûnekop Monstershot valt en die kunnen wij van Fryske Kadoos natuurlijk niet in de koelkast laten staan.

 

De inhoud van het Monstershot is 0,70 liter en heeft een alcoholpercentage van 14,9% .

Nix onder de 18

Hûnekop etiket

Koop nu Hûnekop Monstershot!

Koop jouw fles Hûnekop Monstershot bij Fryske Kadoos en geniet nog dit weekend van jouw heerlijke monsterachtig likeurtje van de befaamde band uit Friesland. En geniet van het heerlijke likeur gebaseerd op absint.

Hûnekop Monstershot (inhoud: 0,7 l en 14,9%) heeft een prijs van slechts: € 18.95

Luister hier links naar het nummer van de Hûnekop – Jappie Kommando

Gratis CD bij 3 flessen Hûnekop drankjes!

Het heerlijke Friese drankje gebaseerd op absint.

Nu bij 3 flessen Hûnekop Monstershot een gratis cd van de Hûnekop.
Bestel nu je 3 flessen Hûnekop drank en krijg de gratis cd bij Fryske Kadoos.
Deze actie is beperkt geldig en zolang de voorraad strekt.

Dus net stinne!

 

De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 569 reviews.