\

Kerst

banner1260x300-Hersteld

Fryske Kadoos Kerstpakketten

Fryske kadoos kerstpakketten bestaan uit het grote assortiment dat wij jaar in en jaar uit aan u kunnen leveren. Natuurlijk willen we kerst samen met u vieren in het leveren van een prachtig kerstpakket. Daarom kunnen wij voldoen aan verzoekjes om uw ideale kerstpakket op maat te kunnen maken. Heeft u wensen en ideeën dan kunt u altijd contact zoeken op het vaste telefoonnummer of mailadres om uw personeel en u een geweldige kerst te bezorgen. Dus schroom niet en pak direct de telefoon of typ uw mail en stuur hem aan ons door.

Heerlijke hartige kerst streekproducten

Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten van de Friese Streek. Hiermee maken wij dan onze Friese kerstpakketten volledig op maat. Onze standaard kerstpakketten zijn online makkelijk te bestellen. Wilt u nog vragen over de verzending? Bel ons gerust even en we denken graag met uw mee om er een heerlijke kerst van te maken. Want de lekkerste, leukste en gezelligste Friese Kerstpakketten koop je natuurlijk online bij Fryske Kadoos.

Standaard Kerstpakket Keuken

Met uiterste zorg en precisie hebben wij getracht om een aantal heerlijk standaard kerstpakketten te maken. Enkele pakketten zijn met de prachtigste souvenirs samengesteld en de heerlijkste Friese streekproducten als chocolade, turf gerookte Friese droge worst, heerlijke biologische rauwe melk 48+ kaas en niet te vergeten ons heerlijk suikerbrood dat zowel klein als groot besteld kan worden. Hiernaast ziet u een echt keukenpakket om uw alvast een handje te helpen voor in de keuken met kerst. Want het zal toch niet de bedoeling zijn dat uw kerst in de soep loopt in verband met geen goede hulpmiddelen voor in de keuken.

Nog even geduld over

00Maanden00Weken00Dagen00Uren00Minuten

... tot het kerstmis is !

Onze standaard kerstpakketten

De kerstpakket samensteller binnenkort bij Fryske Kadoos

Hier naast is het kerstpakket keuken afgebeeld. Wij van Fryske Kadoos hebben zorgvuldig dit pakket voor u samengesteld om in de keuken met kerst het diner te laten slagen. Natuurlijk heeft u zelf ook wensen om uw kerst zalig te vieren. Wij achter de schermen voor u bezig om de kerst helemaal geslaagd te maken. Met onze online kerstpakket samensteller. Jij kiest uit ons assortiment en stelt zo je eigen kerstpakket samen. Dat is met kerst jouw favoriete kerst speciaal bier kopen of is het toch de heerlijke Friese likeur.

Friese Kadoos KerstWil jij je Friese kerst kadoos bij ons shoppen? Geen probleem de samensteller heeft ook Friese souvenirs in de keuze staan. Dus kortom jouw kerst beleef je samen met de samensteller van Fryske Kadoos. Houd onze website in de gaten en geniet van een heerlijke kerstdagen samen met Fryske Kadoos.

Heerlijke verse Friese streekproducten

Er gingen al meerdere bedrijven u voor

 

Binnenkort zelf je kerst pakket samen stellen

 

Meer dan 1000 producten om te kiezen

 

Vroegboekkorting kerstpakketten

Bestel jij 10 of meer kerstpakketten voor 22 november. Krijg je van ons 10% korting.
Friese Kadoos KerstPakket wordt geleverd voor kerst, geldt niet voor de verzendkosten en alleen voor de pakketten die aangeboden worden op de website onder kopje, Friese kerstpakketten.

De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 567 reviews.