\

Verzending en betaling

Alle standaard producten welke op voorraad staan leveren we vanuit ons eigen magazijn. Onze levertijd is normaal gesproken 1-3 werkdagen, voor gepersonaliseerde producten kan dit langer zijn. Wij maken voor het verzenden van onze pakketten meestal gebruik van PostNL, en hebben hier hele goeie ervaringen mee. U krijgt zodra het pakket is aangemeld bij PostNL een eigen track & trace code, daarmee kan je de gewenste levering volgen.

Bij ons op de website worden ook producten op basis van pre-order aangeboden. Je kunt dit product dan alvast reserveren door het te bestellen en zodra het product bij ons binnenkomt, wordt het verstuurd. Wij proberen altijd bij deze producten een richtdatum op te geven maar dit blijft een geschatte levertijd onder voorbehoud. Bij een bestelling waar ook een pre-order product is toegevoegd hanteren wij de langste levertijd. Mocht je de andere producten toch eerder willen ontvangen of ophalen probeer deze dan in een aparte bestelling te plaatsen of mail ons gerust daarover, en dan kunnen we zien wat we kunnen doen voor u.

Mocht u in de buurt wonen van Drachten dan kunt u ook het pakket komen afhalen op afspraak. Tijdens het betalen kunt u kiezen voor de mogelijke verzendopties. Hieronder valt ook afhalen. Zodra u een bestelling geplaatst heeft ontvangt u een mail of bellen wij u om de bestelling af te komen halen. Past het vandaag niet? Dan is morgen ook geen probleem.

Ook is het mogelijk om zelf aan te geven wanneer u het pakket wilt komen op halen in het veld ‘bestelnotities’ kunt u uw voorkeur aangeven. Past het ons niet dan bellen we u zo snel mogelijk voor een nieuwe afspraak.

Zoals de naam al doet vermoeden hebben gepersonaliseerde producten iets meer tijd nodig deze hebben dan ook een levertijd van 2 tot 5 werkdagen of langer maar dan staat dit vermeld bij het product.

Om een veilige verzending te kunnen blijven garanderen, brengen wij een deel van de verzendkosten in rekening. Deze verzendkosten vindt u hieronder. Boven de €50,00 is er altijd gratis verzending binnen Nederland.

3,95 – Voor een brievenbus zending zonder track and trace
4,95 – Voor een brievenbus pakket met track and trace
6,95 – Voor pakketpost met track and trace

Boven de € 50,00 nemen wij de verzendkosten voor onze rekening

Om een veilige verzending te kunnen blijven garanderen, brengen wij een deel van de verzendkosten in rekening. Deze verzendkosten vindt u hieronder.

België: 9,00 – Voor een pakketpost met track and trace

United Kingdom: 25,00 – Voor een pakketpost met track and trace

Voor overige Europes landen neem contact met ons op.

U rekent bij ons af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Of mocht u in België wonen door middel van Bancontact.

Komt u aan de deur voor afhalen? Er is op locatie een pin mogelijkheid.

Een product niet helemaal naar wens? Of toch anders dan u had verwacht? Retourneren is geen enkel probleem, download hier het retour formulier en lees de informatie goed door.

Heeft u nog een vraag welke hier niet bij staat vermeld neem dan contact op via ons contactformulier

De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 388 reviews.