Toont alle 10 resultaten

Friese vlag sokken

Friese vlag sokken Lange Friese sokken, witte sokken met een Fries vlagje op de enkel, sneaker sokken bedrukt met de Friese vlag. Zelfs zwarte Friese sokken, al de diverse Friese sokken koop je online bij Fryske Kadoos. Heb jij een gat in je sok, bij Fryske Kadoos koop jij zo supersnel weer een nieuw setje aan sokken. Heerlijk lopen op je sneakers met de sneaker sokken met Friese vlag patroon van Fryske Kadoos Drachten. Of wordt het voor onder de lange broek de zwarte of witte sokken met het vlagje van Friesland. Een pompeblêd op de enkel staat altijd goed. Voor de moderne sokken kun je altijd gaan voor onze prachtige designsokken. In vier diverse soorten is er vast een setje wat je bekoren kan. Met I Love Friesland, Landkaart Friesland, Oant sjen of Sukerbôle sokken onder je nette business pak kom je altijd goed voor de dag. Hoge sokken voor de winter en in de zomer doe jij je Friesland sokken tot je enkels aan. Ook wel sneaker sokken in de Friese volksmond genoemd. Weet jij niet meer wat je moet geven voor kado als iemand jarig is? Een Fries cadeau als zulk soort sokken is nooit mis. Ze kunnen zelfs er mooi staan onder de kerstboom of voor Sinterklaas in een feestelijk pakje.

Sinds kort hebben wij de Friesland sokken online assortiment vergroot. Met hele leuke Friesland tekst sokken die online te koop zijn bij Fryske Kadoos. De Friesland sokken zijn van een mooie kwaliteit en altijd leuk om kado te geven voor een ander. Tevens is deze mooi ontworpen lijn ook te koop online in baby maten en kan iedereen die van Friesland zijn hart warmer laat lopen de sokken bij ons online kopen. Online Friese sokken kopen doe je bij ons.

Kortom voor jouw Friesland sportsokken of Friese sneakers moet je bij Fryske Kadoos zijn in Drachten. Inpakken is geen probleem, je cadeau pakken we mooi in met Fries inpak papier en leuk lintje voor de volledigheid. Ook voor design Friese vlag sokken moet je bij de snelste webshop voor Friese sokken zijn, Fryske Kadoos!

Brievenbuspost

Vanaf € 2,00 bezorgd

Pakketpost

Vanaf € 6,95 bezorgd

Wereldwijde verzending

Naar diverse landen

Snelle levering

Verzending 1-3 dagen