De gezichten achter Fryske Kadoos

Henk en Diana de Jong

Wij zijn Henk en Diana de Jong en wij hebben in oktober 2022 de webshop Fryske Kadoos overgenomen van Sander en Tjitske Kingma.

Wij wonen samen met onze 2 jongste kinderen, 2 honden, een kat en wat kippen in het mooie dorp Boornbergum, gelegen midden in Fryslân.

Dagelijks genieten wij hier van wat Friesland voor moois te bieden heeft: weilanden, bossen, water en warme, betrokken mensen om ons heen.

Wij zijn geboren en getogen in Friesland en we zijn trots op deze mooie provincie met zijn eigen unieke taal. Dit dragen wij maar al te graag uit. Fryske Kadoos is ons dus op het lijf geschreven!

Henk is al jaren een prachtig uithangbord voor Friesland. Waar hij kan, helpt hij mee. Van een ritje naar één van de leveranciers tot af en toe een pakketje bij iemand thuis afleveren. We doen het samen, op onze eigen persoonlijke manier.

Wij zijn er trots op dat wij mooie en lekkere Fryske Kadoos over heel de wereld mogen versturen.

Wij brengen met liefde een stukje Friesland bij je thuis!

Enveloppe verzending

Vanaf € 2,00 bezorgd

Pakketpost

Vanaf € 6,95 bezorgd

Wereldwijde verzending

Naar diverse landen

Snelle levering

Verzending 1-3 dagen

Voor de leukste cadeaus
uit Friesland!

Op zoek naar een uniek cadeau om aan een vriend, familielid of collega te geven? Dan zijn cadeaus uit Friesland de perfecte keuze. Friese cadeaus zijn niet alleen origineel, maar vaak ook gemaakt door lokale ambachtslieden. Zo verras je niet alleen iemand met een uniek cadeau, maar je ondersteunt ook een lokale ondernemer.