\

Over ons

Ontzettend fijne en snelle, goede service. Zelfs nog extra’s gekregen bij mijn bestelling. Super!!

Karin Wassenberg (via google)Klant Fryske Kadoos

Wie wij zijn...

Henk en Diana de Jong

Wij zijn Henk en Diana de Jong en wij hebben in oktober 2022 de webshop Fryske Kadoos overgenomen van Sander en Tjitske Kingma.

Wij wonen samen met onze 2 jongste kinderen, de hond, kat en wat kippen in het mooie kleine dorpje Boornbergum, gelegen midden in Friesland. Dagelijks genieten wij hier van wat Friesland voor moois te bieden heeft: weilanden, bossen, water en warme, betrokken mensen.

Wij zijn geboren en getogen in Friesland en we zijn trots op deze mooie provincie met zijn eigen unieke taal. Dit dragen wij maar al te graag uit! Fryske Kadoos is ons dus ook op het lijf geschreven.

Henk is al jaren een prachtig uithangbord voor Friesland. Waar hij kan, helpt hij mee. Van een ritje naar één van de leveranciers tot af en toe een pakketje bij iemand thuis brengen. We doen het samen, op onze eigen persoonlijke manier.

Wij zijn er trots op dat wij mooie en lekkere Fryske Kadoos over heel de wereld mogen versturen. Wij brengen met liefde een stukje Friesland bij je thuis!

(de foto hou je nog even tegoed, we staan blijkbaar nooit samen op een foto…)

placeholder image

ALTIJD VERSE FRIESE STREEKPRODUCTEN

De heerlijkste verse Friese streekproducten

24/7 BEREIKBAAR

Via e-mail, telefoon, whatsapp of social media bereikbaar 24/7

ONZE HISTORIE

Fryske Kadoos Beeldmerk
2007: Jaap & Grytsje openen Fryske Kadoos en starten het Fryske souvenirs en lekernijen winkeltje in de Westereen (Zwaagwesteinde). De 2 ondernemers hebben hiernaast ook een fotografie zaak.
Fryske Kadoos Beeldmerk
2021: Sander & Tjitske nemen Fryske Kadoos over en vestigen het bedrijf in Drachten op de Handwerkerszijde 65
De waardering van www.fryskekadoos.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 543 reviews.