Maatwerk, voor unieke Friese cadeaupakketten en Friese kerstpakketten!

Bij Fryske Kadoos geloven we in de kracht van persoonlijke geschenken.

We begrijpen dat het vinden van het perfecte cadeau soms een uitdaging kan zijn. Daarom bieden we naast ons standaard assortiment ook de mogelijkheid maatwerk Friese cadeaupakketten en Friese kerstpakketten samen te stellen. Geheel naar eigen wens, zodat je altijd iets speciaals zult vinden voor elke gelegenheid.

Onze pakketten worden zorgvuldig samengesteld met verse Friese lekkernijen en souvenirs voor een heerlijke en authentieke Friese ervaring.

Bij Fryske Kadoos hechten we grote waarde aan kwaliteit. We werken daarom alleen met verse kwalitatieve topproducten van lokale ambachtelijke ondernemers.

Dit betekent dat er misschien een product minder in het pakket zit, maar wat er in zit, zal ook allemaal met smaak worden opgegeten. Dit zijn geen producten die je jaren later nog op een plank in de kelder tegenkomt. 

Of je nu op zoek bent naar een Fries cadeau voor een verjaardag, een jubileum, een bedankje, of je zoekt een Fries kerstpakket voor je personeel, wij hebben het perfecte Friese pakket voor jou.

Bij Fryske Kadoos maken we van elk geschenk een unieke beleving!

Enveloppe verzending

Vanaf € 2,00 bezorgd

Pakketpost

Vanaf € 6,95 bezorgd

Wereldwijde verzending

Naar diverse landen

Snelle levering

Verzending 1-3 dagen

Voor de leukste cadeaus
uit Friesland!

Op zoek naar een uniek cadeau om aan een vriend, familielid of collega te geven? Dan zijn cadeaus uit Friesland de perfecte keuze. Friese cadeaus zijn niet alleen origineel, maar vaak ook gemaakt door lokale ambachtslieden. Zo verras je niet alleen iemand met een uniek cadeau, maar je ondersteunt ook een lokale ondernemer.