Artikelen, Sinterklaas en Kerst

Fries cadeau voor een man?


De feestmaand komt eraan!

Gezellig samen met familie en vrienden, lekker eten met elkaar, de kinderen met rode wangen van de spanning, gezellig de kerstmuziek op, hopelijk veel sneeuw en voor de echte schaats liefhebbende Fries, misschien wel een Elfstedentocht op komst. Wat een heerlijk gevoel toch? Maar jij maakt je maar druk om één ding: je zoekt een Fries cadeau voor een man.

Gezellig samen met familie en vrienden

Stress

Hoe leuk Sinterklaas en Kerst ook zijn, ieder jaar is er ook weer diezelfde stress. Want ieder jaar schieten dezelfde gedachten door je hoofd:

  • Wat trek ik aan?
  • Wie nodig ik uit voor het diner?
  • Wat gaan we eten?
  • En dan de grootste nachtmerrie: Welk cadeau koop ik? En vooral waar vind ik een leuk Fries cadeau voor een man?

Lootjestrekken voor een man

Halverwege november komt weer dat moment dat er lootjes moeten worden getrokken. Nog lekker ouderwets op een papiertje en grabbelen uit een pot of tegenwoordig online lootjestrekken. Ideaal kan ik je zeggen!

En baal jij dan ook altijd weer als een stekker wanneer je bij het lootjestrekken één van de mannen hebt getrokken? Want wees eerlijk, er is maar één gedachte die er dan te binnen schiet “Wat moet ik kopen voor een man met Sinterklaas of Kerst?”

Want of het nu je zoon, je man, je (schoon) vader of je vriend is, bij vrouwen staat het verlanglijstje altijd vol met de leukste cadeaus. Vaak nog met de prijs en de betreffende winkel waar je het kunt kopen erbij. Maar bij mannen is het lootje leeg of alleen de bekende sokken, zakdoek en chocoladeletter staan erop. En aan jou dan de onmogelijke taak om toch met een leuk cadeau te komen. Dat betekent winkel in, winkel uit, urenlang surfen op het wereldwijde web en dan uiteindelijk, met een rotgevoel, toch met die sokken, zakdoek en chocoladeletter aankomen.   

Leeg lootje


Stressvrij shoppen voor een Fries cadeau

Nu kunnen we je onmogelijk een stressvrije feestmaand garanderen, maar wij van Fryske Kadoos kunnen je wel helpen om dit jaar in ieder geval de leukste cadeaus te geven, zonder dat je daarvoor winkel in, winkel uit hoeft of dat je in een ellenlange rij voor de kassa hoeft te staan. En dan ook nog eens cadeaus met een Fries tintje!

Dus ga er even lekker voor zitten met je mobiel of laptop, op de bank of aan de keukentafel, en bekijk onderstaande categorieën eens op je gemak door! Wij hebben echt de allerleukste Friese producten, juist ook voor mannen, in onze webshop Fryske Kadoos.

  1. Fries geschenkpakket 
  2. Fries bier
  3. Friese vlag kleding
  4. Friese boeken
  5. Friese souvenirs

Ideeën voor een Fries cadeau voor een man

Of het nu gaat om een schoencadeau voor Sinterklaas of een kerstcadeau voor onder de kerstboom met Kerst, wij hebben voor beide feestdagen wel een leuk of lekker Frysk kado waarmee je je zoon, man, (schoon) vader of vriend enorm kunt verrassen. Cadeaus met een Fries tintje, met de alom bekende Friese vlag en Pompebléden of juist wat subtieler in Friesland design.

Friese vlag met Pompebléden
Friesland Design

Geef een reactie